Vybe bag @ DAVA festival 2019

The festival shows us that if a space is left, it can be reused to create something new, to gather people to a place to have fun and hear the music in the speakers. Because yes, music brings people closer. I was also there to support their idea first, but also to show people that things can be reused and that we don't have to throw them away.  I had fun and danced on the techno and techhouse beats. I relaxed and helped the artists on stage.

Because the idea of ​​this Festival Weekend was reuse and recycle, and the most important lesson was for me that even music can be reused and something wonderful comes out.

RO:

Festivalul care ne arată că dacă un spațiu este părăsit, defapt nu este, ci poate fi reutilizat pentru a crea ceva inedit, pentru a strânge oamenii la un loc să se distreze și să răsune muzica în boxe. Pentru că da, muzica apropie oamenii.

Am fost și eu prezentă acolo pentru a susține în primul rând ideea lor dar și pentru a le arăta oamenilor că  lucrurile pot fi reutilizate și că nu e nevoie să le aruncăm. 

Nu am fost singură, dar mi-am făcut și prieteni noi, iar oamenii au ascultat cu drag povestea mea. Le-am spus că eu sunt făcută din materile reciclabile și că cel mai mult îmi place să plantez copaci, iar de fiecare dată când cineva mă cumpără va fi plantat un copac.

M-am distrat și am dansat pe ritmuri de techno și techhouse. M-am relaxat și am ajutat artiștii pe scenă.

Pentru că ideea acestui Weekend de festival a fost reuse and recycle, iar cea mai importantă lecție a fost pentru mine că până și muzica se poate reutiliza și să iasă ceva minunat.

Autor: Nadine Avram

 

 

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published