Colectia #music4trees [ Crowdfunding pe Startarium ]

Sustine campania noastra de crowdfunding de pe platforma Startarium :

https://www.startarium.ro/crowdfunding/VybeWearMusic4Trees

Alege-ți accesoriile confecționate din materiale reutilizabile ce îți permit să porți muzica, prin genți cu vinil și borsete cu casete, dar și cu posibilitatea de a atașa baterie externă cu încărcare solară.

#music4trees: pentru fiecare produs achiziționat susținem plantarea unui copac.

Recompense:

1. sEEn Vybe = 2 EUR

Muzica proiectului electronic semnat la CDj records: 12 producții + 1 mix

2. Plantăm un copac cu numele tău = 5 EUR

#music4trees: în primăvară ne alăturăm campaniei de plantare copaci în Transilvania prin asigurarea suportului muzical cu proiectul sEEn Vybe, unde ești invitat să iei și tu parte alături de prietenii tăi. 

3. Vybe bag cu vinil refolosit = 32 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Geantă rotundă, din materiale reutilizabile, compartimentată în interior cu buzunare pentru baterie externă și smartphone . Contine laternă, suport chei și suport sticle. Are posibilitatea atașării unui disc de vinil în față . Disponibilă în 5 variante a câte două culori :

4. Vybe belt bag cu baterie externă cu încărcare solară = 42 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Borsetă din materiale reutilizabile cu două compartimente, iar în cel din față are loc pentru a introduce casete audio sau bateria externă cu panou solar, inclusă în pachet. Disponibile pe Negru sau Mov cu Verde :

5. Vybe bag cu baterie externă cu încărcare solară = 52 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Geantă rotundă, din materiale reutilizabile, compartimentată în interior, cu buzunare pentru smartphone si baterie externă cu panouri solare inclusă în pachet, laternă, suport chei și suport sticle. Disponibilă în 5 variante a câte două culori.

 

6. Vybe belt bag cu baterie externă cu încărcare solara (recompensa 4) + Vybe bag cu baterie externă cu încărcare solară (recompensa 5) = 87 EUR

+ recompensele 1 & 2 + sticker . Includem un disc de vinil și o casetă audio . 

 

Campania #music4trees

https://www.startarium.ro/crowdfunding/VybeWearMusic4Trees

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published